Let's Reload
Publicerat den

Tänkte bara börja med att presentera ett av pojkbanden som jag är galen i. Detta är district3 som faktiskt bildades samma dag som one direction. Fram tills i höstas laddade de upp covers på youtube, men i höstas var dom med i The X factor UK som jag följde.
 
Det jag älskar med dessa små skitar är att de inte alls är som alla andra andra pojkband, utan är ett harmony-boyband. 18:e Augusti släpper de deras första EP, som jag kan säga kommer bli så otroligt bra. Låtan nedan för är en av låtarna som kommer vara med på EP, och jag kna verkligen inte sluta lyssna. De är så otroligt talangfulla och förtjänar verkligen all berömelse de kan få.  
 
Jag hoppas ni tar er tid och lyssnar på denna underbara låt. Om ni gillar den eller redan gillar dessa söta killar kan ni följa @district3Sweden på twitter för att samla alla svenska 3eeks på ett ställe :)
 
 
 
 
 
 



Isabelle

Vilken bra låt! Hade aldrig hört talas om dom innan faktiskt :)

Sv: Tack så jättemycket!



URL: http://bybergstrom.blogg.se


isabella

dom är jätteduktiga!

svar: jag vet, vill ha alla!



URL: http://blackfall.blogg.se


Felicia

Sv; Jag har en Canon EOS 1000D (soom jag förövrigt inte gillar så värst) och använde i det här fallet faktiskt bara det vanliga objektivet som följer med då man köper den. Är itne fullt säker vad det heter, Men är iaf 18-55mm och alltså bara ett helt vanligt :)



URL: http://feliciagranlund.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?